Thursday, 29 December 2011

aku N new year

aipppzzzzz,,,hari ini khamis bersamaan  29/12/2011 

lagi nak tunggu beberapa hari jerk lagi new year an??
perw azam korang untuk tahun depan erk??
erm kalau aku 
perw erk????
hehehe,, aku tak fikir pape pon untuk tahun depan nih,, tak taw cmner nak fikirkan azam nih,, lau nak fikir sal azam jerk muncul wajah anak sedara aku sebab nama dia pown azam ,, azam zakuan,,hehehe sebab tu aku tak leyh nak fikir azam tahun depan,,mesti banyak kan azam korang dah fikirkan kan,,
erm,,,mesti azam korang sumanya gempak-gempak kan,, yelah mana ada orang berazam nak jadik teruk kan
kalau ada mesti otak korang tak bape nak betul kan,, 
sorry lah typing banyak error  sebab aku masa sekolah dulu bahasa malaysia aku nih failed,, kahkahkah
hurmm,,,, orang lain semua duk sibuk sal new year jerk,, aku lak duk sibuk sal tene packing barang ,, alah esok aku dah tene balik kedah dah,, aku kena msuk dalam penjara lik,, tak sanggup lah aku nak balik sana,,
camna nak buat erk lau aku tak nak balik sana,, aku belum puas lagi cuti ni hah,kenapa lah cuti aku sebulan jerk ta setahun,,

ermm,,, aku malas lah na packing barang,, ada siapa-siapa yang rajin nak tolong packing kan tak??? aku bagi upah gula-gula 10sen,,mai lah rebut peluang nih,, hehehe
orang yang jadi mangsa aku nanti kompem2x mak aku,, hehehe,, malam nanti lah suh mak aku packingkan ,,hahahaaha,, pemalas tol aku ni kan,,, 

mybe nih post aku yang last untuk tahun nih lah,, sebab aku dah tene blik msuk penjara dah,, asigment aku bersepah lagi yang tak buat nih,, huh,, aper yang aku rajin buat erk??? aku rasa ta da kowt,, suma benda suh orang buat,, per nak jadi tah aku nih
harap tahun baru ni aku jadi rajin lah yep,, kikikiki
HAPPY NEW YEAR 2012

 p/s: untuk orang uh,,, jaga diri lelok,, jaga kesihatan,,jangan sampai masuk wad lagi ok,,

No comments:

Post a Comment