Tuesday, 24 January 2012

ikuwt suker aty aku r

assalamualaikum pembuka bicara 
(saper dop jwb dose boh) huuhuuhuu

saja jerk na update post,, bosan ekpown dop auw nop wat mnder ,,huhuhu,, kali nih nop taip guner loghat ganu aku jerk,, sape dop pham pdam muke mung,, saper sruh bace op,, hehehe,, aku dop sruh bace pown,, tpi lau ader hok ajin nop bce uh bce jerk lah,, tpi dop pyoh byok songeh ngt r,,, ini blog aku pnyer jdik ikuwt suker aku r nop wat naper2x pown kn...

aku dop tahu nop wt mnder benor bk tuh aku update blog nih,, bruk jerk blog aku nih op?? dop mcm blog org laen comel molek jerk aku tgk,, doh nop wat guaner aku bknnyer kretif pown,, yg duk edjuz blog aku nih pown adik aku,,dyer terer lah lam bab nih,, tpi bab laen dop rok cetong,, hahaha
jaat nguh aku ktuk adik diri,, hahah cian kep mu aien,, tpi aderw aku kesoh,,

aku blik ganu,, pda 19 ary bln ary tuh,, truk nguh bas pah ceroh osok,,,dop auw mnder,, nsb r ader sutir jerk bas nok lik dgun,, lau dop tobak aku ambek bas len doh,, pah 10 pgik bru sapa dgun,, kul 11 bru sapa dumoh,, kereng abis bdan,, blik tido sapa kul 3 lbih bru bgun,, dop rok cetong nguh aku nih op,, bgun pon sb lapo jerk lau dop tobak dop bgun,, huhuhu,, cuti2x gop asgmnt bertimbung kene buat,, marin dlu sentle suma asgmnt aku,, ary mnder auw,, dop slap aku ary isnin kowt,, huhu,,tpi mslh skrng cover aku dop siap agy dop auw tekpown nok tlis tjuk mnder,,

marin ary selase,, aku kuo ngn kwan2x aku,, g mesra mall ,, g karoke,, g lepak pata,, mcm org gilerw, sewel lake seme,, huhu,, tpi enjoy sebab lame doh tekpown dop jmper ngn bdok2x nih,, na jmper pown kne plan molek ,,msing2xsibuk suma,, nk jmper pown kene tgu aku blik dluw,, huhuhu,,, kekgi aku up gmbor bdok2x nih ,, heheh,,, mu owg mmg terbek lha,,,

pejam celik pejam celik, esok ary kamis doh,, kene nek bas blik kedoh blik,, rezak nguh r ginim,,kereng plop aser bdan,,sapa ary jumaat,, esok tuh kene keje plop doh,, keje pgik lop th,, mmg dop dang rht doh asernyer,,doh nok wak ganer adat r tuh op,,

dop auw mnder lha aku nih,, ngruk dop abis-abisan...sjer jerk wa ilang puas
norly
chan





kami
p/s:angry bird itam nih.. na gtaw,, sy mtk maaf bebyk perw yg da jdik smlm uh,,,lau na benci sy pown benci lha,, juz wanna say, i'm sorry,, 
at kolej

Thursday, 5 January 2012

Aku Di KKAS


ALLOWWWWW .
lamanyer ta update blog nih ,  bz kit ,
byk teje yg na tene uat.. yelah da blik kolej da pown teje pown ader lah .
 almakmum cuti pown da abis an .

hurm .
sejak aku jejak jerk kaki aku at kolej, trus jerk stress ,
hahah,, ta mcm duk at umh lgsung elex jerk, 
aku cmpai kolej kul 8 pgi,, cmpai jerk trus kmas brng,
terkejut mak,, tengok bilik bru aku berdebu gilerw, da lha letih ,,
 yelah dgun kep kedah,, lam 10jam aku duk lam bas,, 
hampir2x jdik chair sore aku nih,, bilerw tgk bilik cmtuh lgik lha ltih dibuatnyer,
 tpi ta kan lha aku na biarkan cmtuh jerk an,,
 ta kan lha aku na duk lam debu kowt,, da lha ader resdung,, 
duk bersih 24jam ta guna gk an,, so na ta na terpaksa lah 
aku bersih kan bilik aku nih,, tene mop suma,,  lepas jerk mop suma ,,
 tene agkt brng2x aku yg tgl lam blik stdy,, mk oii,,
 byk gilerw brng aku 7kotak kowt, lenguh pinggang aku nih,,,
 nasb ta ptah,, lpas jerk suma aku trus jerk titow,, hehehhe,, 
mangon2x kul 12,,uh pown sb pyut lapa,, tene pi mam,,

oke,, mlm uh,, time rolcol,, aku dpt berita yg mengejutkan jntung aku,
, hampir2x na mati kowt, hahahah,, " ta cmpai cmtuh pown" ,,, 
kami dpt tau  ecowt da strt kelas,, hahaha,, new year pown ader klas gk,,
 da lah asgment ta ciap,,mner ta goyangnyer,, heheh,, t
pi group aku ta kesah pown ,, sb kmi mmg suka uat teje last minit pown,, 
cma stress kit uh aderw lha,, cmpai jerawat pown nek at muka,, kah,
,tpi slah kitowg gk,, 

mlm uh gk ,, kami uat asgment uh,,, tpi ader mslah kit,, na taw perw,, 
kitowg ta igt tjuk group kitowg,, hahhah,,, pikir pnyer pkir,, 
akhirnyer dpt gk,, uh pown cba nsib jerk,, ta taw lah btol lak,
, tjuknyer amniotic fluid nan umbilical cord,,, 
kitowg uat lam stgh jam jerk kowt,, hehehe,, tpi mklmat ta taw btol kep ta,,
 ltih nyer psal an,,,owg len duk smbut new year kami duk smbut asgment ,, hahahha

tpi lam uat asgment uh pown,, smpt jerk lyan movie,,
 cm (pakcik ) uh ckp,, sempoinyer kowg,, hahaha,, kami mmg sempoi pown awk
....hehe,, jan mara auw,,sb kaitkan awk skaly lam blog sy

hari pertama klas sempoi jerk teje pown tada ,,, 
msok ary kedua amek tohh dpt 5 asgmnet skaly gus,,
 hahaha,, group kami num 2,, jdik tene cpt kit present,, haha,
, dua tjuk tene present pda ary ketiga,, mner smpt kowt,,da lha byk,,,
 tpi kitowg still lgik sempoi,, mcm ta da pape,, 
asilnyer asgmnt kitowg ta bape na memuaskan hahhah,,, 
tpi pape pown thnkz tuk si pakcik uh sb tlng kitowg crik mklumat...

sekrunk tgl 3 lgik tjuk yg tene uat,,, 
abtu nih da na tene prsnt tpi kitowg ta uat pape agy nih... 
somebody plezzz help me to do this asgmnet,, hahaha,,
 mner lha ader owg yg na tlng an,, kcuali "dyer" uh,, 
sgup ow tlg,, hehe,,tpi bgus gk dyer tlng aku ,, 
yelah dri dyer uh duk lyan fb jerk 24jam,, pi teje pown fb ,, 
blik teje pown fb,, tah2x lam mmpi pown fb gk,, kahkahkah
nih lha teje pakcik uh,, goyang kaki


oke,, mlam nih igt na uat asgment uh... 
smbil uat asgment uh na lyan movie lu,, hehe,, 
sbt sal movie nih,, group aku ader 6 owg, tpi yg suker tgk juz 4owg jerk,,
 yg 2 owg nih,, pi aner ta taw,, bz bebnor aku tgk,,, 
woi hanie n mira,, mai lha join aku,yunk,zack, ppah tgk movie,,
 naper lha,, mu owg suker uat hl sndri,, ta join kitowg,, 
aplah yg bz sgt uh,, asyk aku 4owg jerk,,, 
kep aku 4owg jerk yg suka tgk movie,, mu owg dop suker er??? 
lau lepak pwn cmtuh gk,, aku 4owg gk,  alwys tgl empat

k ecowt aku cuti ,, jdik aku leyh titow lewat mlm nih.. 
hahaha,, suker2x,, ta da yg menggu,,
k papai,, bdok2x nih da pgil tgk tuvi ( zack ckp lha) 
owg len pgil tv,, tpi bdak nih pgil tuvi,, pelik nguh,,
 pape pown jnji dyer hppy da lha,,

p/s:" pakcik" awk jan cmbru taw, ta elok cmbru2x nih,,
 hehehe,, arap ta cmbru da yep pas nih


sape na bca2x jerk,, yg ta na baca sudah,, duk diam,, jan byk songehhh..